Test alert message!

Klantenservice

 

Vragen over uw bestelling kunt u sturen naar: klantenservice@droginet.nl.

Wij zijn ook telefonisch te bereiken via: 0857 920185

 

Contact:
Etos Drogisterij John & Ans, Dorpsstraat 579 1723HB NOORD-SCHARWOUDE , johnenans@planet.nl
Wilt u advies voor uw aankopen mail ons dan uw vraag. Belangrijk hierbij is dat u duidelijk uw vraag omschrijft en daarbij vermeldt of u reeds medicijnen of voedingssupplementen gebruikt.

Bezorging:
Uw bestelling zal worden geleverd op het door u aangegeven afleveradres. U kunt er dus ook voor kiezen om uw bestelling op een ander adres dan uw huisadres te laten leveren. Hiervoor dient u bij het opgeven van het bezorgadres een ander adres in te vullen dan uw huisadres.

Levertijd:
Alle bestellingen worden geleverd door PostNL Pakketten. Wij streven ernaar om uw bestellingen binnen 1-3 werkdagen na betaling bij u thuis te bezorgen. Indien een product niet voorradig is en de levertijd derhalve langer zal duren dan 72 uur zullen wij u per E-mail op de hoogte stellen van de verwachte levertijd.

Manco’s & Retouren:
Manco’s bij uw bestelling dient u binnen 24 dagen na ontvangst te melden op onderstaand mailadres: klantenservice@droginet.nl of via aangetekend schrijven. Voor exacte omschrijving voor retourregelingen, garantie etc. verwijzen wij naar de algemene voorwaarden.

U als ontvanger van de goederen dient deze direct na ontvangst te controleren. Klachten t.a.v. het product of de aflevering dienen binnen 8 dagen na ontvangst gemeld te worden op onderstaand mailadres: klantenservice@droginet.nl of via aangetekend schrijven. (Zie ook  algemene voorwaarden).

Indien u uw bestelling binnen 8 werkdagen ongeopend retourneert wordt uw aankoopbedrag binnen 30 werkdagen op uw rekening teruggestort. Dit kan zonder opgave van redenen. De kosten van de retourzending komen voor rekening van de klant. Geneesmiddelen kunnen niet geretourneerd worden. Artikelen kunnen niet zonder voorafgaande toestemming in de winkel worden geruild.

Betalen:

  • iDEAL: Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
  • Mister Cash: Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash eenvoudig online betalingen verrichten.
  • Vooruitbetaling: U kunt het totaalbedrag overmaken op rekeningnummer 10.90.81.781 (IBAN: NL33RABO0109081781)  t.n.v. Droginet te Blijham onder vermelding van uw naam, ordernummer en bankrekeningnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als uw betaling ontvangen is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan in overzicht verzendkosten en levertijd. Voor internationale betalingen: IBAN NL33 Rabo 0109081781.

 

Kosten & Levertijden:

Nederland Verzendkosten Levertijd
Bestellingen tot 74,95 euro 5.95 1-3 werkdagen
Bestellingen boven 75 euro gratis 1-3 werkdagen
Toeslag rembourszendingen 9.95 1-3 werkdagen
     
Belgie Verzendkosten Levertijd
Bestellingen tot 74,95 euro 6.95 1-3 werkdagen
Bestellingen boven 75 euro gratis 1-3 werkdagen
     
Duitsland Verzendkosten Levertijd
Bestellingen tot 74,95 euro 6.95 1-3 werkdagen
Bestellingen boven 75 euro gratis 1-3 werkdagen

 

Naar boven

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder